Showtime

TRAININGEN & BEGELEIDING


KICKBOKSEN

Kickboksen is een total body workout, je zal kracht opbouwen, jezelf leren verdedigen, conditie opdoen, explosief, snel, sterk én zelfverzekerd worden. Probeer een gratis proefles bij ons uit.

BOKSEN

Vanaf 2020 is er nu ook boksen bij Showtime. Uit onderzoek blijkt dat boksen de meeste fitheid vereist. Boksen is uit 60 verschillende sporten gekozen vanwege het hoge vaardigheidslevel bij onderdelen als uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid, kracht en hand-oog coördinatie. Naast dat je een toename merkt in je fitheid en vechtvermogen, zal je ook een verschil merken in je zelfvertrouwen. Snelle boks-combinaties en solide stoot-technieken onder de knie krijgen geven je namelijk een zelfvertrouwen-boost.

BOKSFIT/ZAKTRAINING

Het grote voordeel van onze boksfit trainingen is dat je op je eigen tempo kunt trainen. Je zult zien dat je de eerste paar lessen moeite zult hebben om alles bij te houden en hier en daar wellicht wat oefeningen overslaat. Dit is volkomen normaal en dit zien we bij de meeste starters. Echter is het wel zo dat als jij gedisciplineerd genoeg bent, jij jouw doelen kan bereiken! Als je maar mentaal sterk genoeg bent om door te blijven zetten en niet op te geven!. Je zal merken dat je conditie snel met sprongen vooruit gaat en dat je na een aantal weken al in staat bent om veel meer vol te houden dan je eerst voor mogelijk hield.

PERSONAL TRAINING

In onze personal trainingen gaat het om de persoon, de doelen van de persoon worden nu ook de doelen van de trainer, samen zoeken we uit wat de beste trainingsvorm is voor jou.
Na 60 minuten zal je een voldaan gevoel krijgen, heerlijk gesport, veel calorieën verbrand en je zal tevreden naar huis terugkeren.
Personal training is meer dan alleen maar 1 op 1 slaan op de stootkussens of kracht-training, tijdens de personal trainingen zijn we ook een luisterend oor en geven we indien gewild graag mental coaching en proberen we je zelfverzekerde eigenschappen mee te geven voor in je dagelijkse lifestyle.

2 ON 1 TRAININGEN

Personal training met z’n tweeën! hier kan de focus liggen op het opbouwen van kracht, lekker combineren op de stootkussens of een combinatie hiervan. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden.

SMALL GROUP TRAINING

Deze lessen kunnen inhoudelijk heel erg variëren, je kan 60 minuten een leuke work-out hebben met het gezin of 90 minuten met vrienden/vriendinnen boks-technieken willen leren en heerlijk alles eruit slaan op de stootkussens of trapkussen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit en bel of mail gerust om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

WORKSHOP

Met een Workshop  boksen of kickboksen heb je de mogelijkheid om samen met vrienden of collega’s kickboksen te leren. Hierin stemmen we samen af wat het doel is van de training, en dan komen wij uiteraard een spectaculaire work-out neerzetten.