Showtime

KICKBOKSEN

Kickboksen richt zich met name op de techniek. Tijdens de lessen leer je verschillende combinaties, boks- en traptechnieken, ook krijg je alles mee over zelfverdediging. Deze lessen zijn een complete body en mind work- out waarin zowel je mentale als fysieke gesteldheid op de proef worden gesteld. Hierdoor word je niet alleen atletischer en leniger, maar ook zelfverzekerder. Om het maximale uit je training te halen is de intensiteit en techniek waarmee je je oefeningen uitvoert cruciaal. De juiste techniek bij kickboksen zorgt ervoor dat je geen onnodige kracht verspilt en blessures voorkomt. Het correct uitvoeren van de krachttraining zorgt ervoor dat spieren maximaal gestimuleerd worden en fysieke capaciteit zowel binnen – als buiten de gym merkbaar beter worden.

Voor de leden die net iets verder willen gaan in de sport, is er na de les een mogelijkheid om te oefenen met sparren. Dit is geen vast onderdeel van de lessen en iedereen is vrij om wel of niet mee te doen.

Om optimaal deel te kunnen nemen aan deze lessen vragen we je om de volgende uitrusting mee te nemen: bandages, bokshandschoenen, bij kickbokslessen scheenbeschermers en een flesje water. Heb je nog geen uitrusting aangeschaft? Tegen een vergoeding van 5,- kun je materiaal bij ons lenen. Heb je advies nodig over jouw uitrusting? Vraag onze trainers na afloop van de les om advies.

We zien je graag tijdens onze eerstvolgende kickbokstraining, wacht niet en meld je direct aan!