Showtime

PERSONAL TRAINING

Afhankelijk van jouw doelen maken we tijdens de intake een keuze in de meest geschikte trainingsvorm. Doelen kunnen per lid variëren van het verbeteren van de techniek op het gebied van (kick)boksen, tot het werken aan een vitaler lichaam, het verbeteren van de mentale gezondheid of een combinatie van deze doelen. Het belangrijkste is dat onze trainers jou een work-out op maat bieden. Waarbij zij jou motiveren om jouw doelen te behalen met intensieve, leuke en afwisselende trainingen. Na afloop van een training loop jij vol energie en voldaan de deur uit, dat is ons doel.

Personal trainingen duren minimaal 60 minuten. En afhankelijk van de gekozen trainingsvorm vragen we jou een geschikte sportuitrusting mee te nemen. Dit kun je het beste direct met de trainer afstemmen tijdens de eerste training.

Dus wil jij werken aan de beste versie van jezelf? Vind je het fijn om samen met onze trainers aan jouw doelen te werken of juist samen jouw doelen te ontdekken? Waar wacht je dan nog op! Schrijf je direct in voor jouw eerste personal training.