Showtime

JEUGD KICKBOKSEN

Onder begeleiding van onze trainers leren we kinderen op een speelse manier de basisprincipes van het kickboksen. De trainingen zijn een combinatie van sport en spel, waarbij zij aan hun techniek werken. Ze leren samen met een trainingspartner – van een vergelijkbaar niveau en geselecteerd door onze trainers – hoe zij combinaties in kunnen zetten, hoe zij kunnen aanvallen, maar juist ook hoe zij zich kunnen verdedigen. Het is voor de jeugd in onze gym niet toegestaan om hoofd contact te hebben.

De jeugd trainingen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot 15 jaar. Vanaf 14 jaar mogen de jongeren mee sporten met de volwassenen, maar worden ze wel altijd gekoppeld aan een leeftijd genoot op hetzelfde niveau.


Naast het werken aan de conditie, leren kinderen zich te verdedigen en werken zij direct aan hun zelfvertrouwen. Hierdoor zijn kinderen niet alleen weerbaarder, maar weten zij zich op een positieve manier te handhaven bij leeftijdsgenootjes. Twijfel je of onze trainingen geschikt zijn voor jouw kind? Probeer het uit met een gratis proefles.
We vragen de jeugd om de volgende uitrusting mee te nemen naar de lessen: sportkleding, bokshandschoenen, scheenbeschermers en een flesje water. Heb je (nog) geen boksuitrusting? Tegen een kleine vergoeding kan gebruik gemaakt worden van een uitrusting in de gym. Heb je vragen over een passende uitrusting? Vraag het onze trainers na afloop van de training.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze gym, meld je nu aan voor de jeugdtraining!