Showtime

Ervaringen van onze leden

Onze leden delen hieronder hun ervaringen met je.

Trainen bij Showtime Gym voelt als thuiskomen. Het is ontzettend gaaf om te leren kickboksen in een omgeving die je telkens uitdaagt. Ik zou de Showtime Community omschrijven als gemoedelijk, vriendelijk en gezellig. Kickboksen is voor mij de leukste workout! Voor jou ook? Ik zou zeggen, kom het een keer uitproberen!
Yannick
3 jaar lid
De (kick)boks voor zowel kinderen als volwassenen lessen zijn top! Goede begeleiding met discipline. Mijn zoontje kan lekker z'n energie kwijt en wilt nu zelfs thuis oefeningen doen. Bij de kinderen word er op speelse en gedisciplineerde manier les gegeven. Ze pakken het goed aan! Een echte aanrader!
Sjoerd; vader van Dex
1 jaar lid
Top gym!!!
Heerlijke trainingen met goede begeleiding van ervaren trainers.
Met de juiste dosis humor erbij... Daardoor toegankelijk voor iedereen, jong en oud. De trainingen houden me niet alleen fit en vrolijk, maar geven je ook het gevoel dat je wat steviger in je schoenen staat in de buitenwereld..
Anne-Marie
8 jaar lid
Op 12-jarige leeftijd wilde m'n dochter graag kickboksen. Eerst wilde ik weten hoe er les gegeven werd en wat de onderlinge sfeer was bij Showtime. Nadat ik een aantal keren bij de training van Micky had gekeken was ik ervan overtuigd dat dit goed was voor m'n dochter. Met respect voor elkaar wordt er lekker gesport. Na een aantal jaar was Micky niet alleen fysiek, maar ook mentaal gegroeid. Ze heeft nu zelfs zóveel vertrouwen in zichzelf en haar trainer Reda dat ze wedstrijden bokst. Supertrotse vader, met dank aan Showtime
Raymond; vader van Micky
3 jaar lid
Ruim 2 jaar geleden overtuigden mijn vriendinnen mij een keer mee te trainen bij Showtime gym. Met enige scepticisme liet ik mij overhalen een lesje te volgen. Door mijn chronische rug- en nekblessure dacht ik nooit dit soort sporten uit te kunnen oefenen, maar het tegendeel is het geval. Inmiddels sport ik 3 tot 4 keer per week bij Showtime en ben ik zowel mentaal als fysiek sterker dan ooit. Mijn blessure is nog nooit zo goed onder controle geweest. De trainers zorgen dat je op je eigen tempo kunt trainen, dit maakt het laagdrempelig!
Lisa
2 jaar lid
Showtime is een sportschool van no-nonsens.
Iedereen is gelijk en welkom.
De (kick)bokslessen zijn gevarieerd, gezellig en onder leiding van goeie trainers. Met als doel een goede conditie en goede gezondheid. Perfect voor deze Oma. Zeker het proberen waard om een keer te sporten in ons Gym.
Toos
2,5 jaar lid