Showtime

ACHTERGRONDVERHAAL showtime

Showtimegym is ontstaan tijdens mijn eigen tijd in de ring. Voor mij was kickboksen niet alleen maar een sport, maar ook een leefstijl. Al mijn bewegingen en combinaties moesten mooi en vloeiend zijn. Daarnaast was het belangrijk voor mij dat wanneer een wedstrijd bezig was ik niet voor de makkelijkste weg koos, maar ook voor de mensen die kwamen kijken een show gaf. Dit deed ik met behulp van nieuwe boks combinaties en doen wat niemand zou doen tijdens een gevecht, allemaal om er echt een spektakel van te maken. Voor ik het wist was de naam Showtime geboren en aan mij als bijnaam gegeven.

Naast mijn werkzaamheden in de gym heb ik ook een defensie achtergrond, deze staat bekend om organisatie, structuur en discipline. Mijn ervaring in de ring en bij defensie zijn terug te zien in onze gym. Onze trainingen zijn goed georganiseerd en overzichtelijk te volgen (zelfs als je even langskomt voor een intake en meekijkt zou je heel veel kunnen leren!). Ondanks onze strakke regels is onze gym een veilige en vertrouwde plek waar iedereen met een lach aan zijn doelen werkt. Wanneer jij je aansluit bij Showtime ben je deel van onze familie. Een leuke groep met een gezonde groepsdruk die je net iets verder zal laten gaan dan je had gedacht. Wij streven naar een ongedwongen sfeer waarin we de individuele verschillen in normen en waarden, geslacht, geloof, vaardigheden en karaktereigenschappen respecteren. Showtime is niet alleen van mij, het behoort toe aan al onze leden en trainers die bijdragen aan de geweldige sfeer en ontwikkeling van een lifestyle

Onze missie is: Bijdragen aan het fitter maken van de huidige en toekomstige generaties. Wij dagen onze leden constant uit om op het voor hen hoogst mogelijke niveau te presteren op gebied van fitness en vechtsport. Resultaat vereist een hoge mate van inspanning en inzet. Wij helpen mensen hun sportieve grenzen te verleggen”

Kortom; Showtime is een gym die je leefstijl positief stimuleert, een samenhangend geheel die ervoor zorgt dat jij als nieuw lid alles eruit haalt (meer dan je voor ogen had).

Working on a better tomorrow for our next generation.
Are you ready to level up?