Showtime

Het evenement waarbij militaire bootcamp en boksen samenkomen!
We testen jouw doorzettingsvermogen, je leert samenwerken en je verbetert tegelijkertijd jouw communicatie. Kortom, tijdens het evenement staat het versterken van jouw karakter centraal. Net als voorgaande keren combineren we uitdagende boks technieken met een strength en condition work-out in de vorm van de militaire bootcamp.

De militaire bootcamp
Bij dit onderdeel van de training leggen we de nadruk op samenwerking en communicatie, waarbij doorzettingsvermogen een belangrijke skill is. Dit alles doe je in samenwerking met andere deelnemers, als groep voltooi je de sportieve opdrachten.

Wanneer?
Op zaterdag 17 september staat de 3e editie van Showtime Military Events gepland! Speciaal voor deze editie slaan we de handen in één met sportschool Hit & Health, samen zetten we een energiek en uitdagen event neer in de stad achter de duinen: Den haag!

Zorg dat je verzekerd bent van deelname aan deze 3e editie en schrijf je nu in via dit formulier. Een week voor aanvang van het event ontvang je per mail aanvullende informatie.