Showtime

LADIES ONLY

Wij vinden het belangrijk dat jij als vrouw op een comfortabele manier kunt trainen. De één voelt zich comfortabel bij de gemengde- en reguliere trainingen, terwijl de ander zich prettiger voelt bij het trainen met enkel vrouwen. Voor elk lid hebben wij passend trainingsaanbod!

De trainingen bestaan uit een combinatie van conditie- en krachttraining. We combineren het (kick)boksen met verschillende oefeningen die bijdragen aan een sterker lichaam. Met de trainingen is het ook mogelijk om af te vallen. De lessen duren 60 minuten en kennen een hoge trainingsintensiteit, waardoor je veel calorieën verbrandt.
Sommige oefeningen voer je individueel uit, terwijl je andere oefeningen uitvoert met een trainingspartner. Onze ervaren trainers matchen je met een passende trainingspartner, zodat je op je eigen tempo- en niveau kunt trainen. Samen werken we aan jouw persoonlijke doelen.

We vragen je de volgende uitrusting mee te nemen naar de trainingen: sportkleding, bandages, bokshandschoenen, scheenbeschermers en een flesje water. Tegen een kleine vergoeding kun je een kickboks uitrusting bij ons lenen. Onze trainers adviseren jou graag in de les welke uitrusting het beste bij jou past. 

Vind jij het fijn om met andere vrouwen aan jouw doelen te werken? Schrijf je dan direct in voor onze ladies only trainingen. We zien je graag in de gym!