Showtime

BOKSEN

Boks trainingen richten zich met name op de techniek van het (kick)boksen. Tijdens de lessen leer je verschillende combinaties en krijg je alles mee over zelfverdediging. Je werkt samen met een trainingspartner. Op jouw beurt voer je de oefening uit of incasseer je juist de oefening. Onze ervaren trainers matchen jou met een geschikte trainingspartner, zodat je altijd in jouw eigen tempo en op je eigen niveau kunt trainen.

Het verschil tussen de kickboks- en bokslessen zit met name in – zoals de naam eigenlijk al aangeeft – het gebruik van het onder- en bovenlichaam. Bij kickboksen gebruiken we zowel de handen als de benen.

Bij boksen focussen we op combinaties met de handen, ook werken we aan de coördinatie van voeten, ogen en handen. De trainingen zijn een combinatie van kracht- en conditietraining.

Kortom, tijdens de bokslessen werken we aan jouw conditie, spieropbouw, coördinatie, lenigheid en zelfvertrouwen. Het is een ideale full-body workout.

Om optimaal deel te kunnen nemen aan deze lessen vragen we je om de volgende uitrusting mee te nemen: bandages, bokshandschoenen, bij kickbokslessen scheenbeschermers en een flesje water. Heb je nog geen uitrusting aangeschaft? Tegen een vergoeding van 5,- kun je materiaal bij ons lenen. Heb je advies nodig over jouw uitrusting? Vraag onze trainers na afloop van de les om advies.

We zien je graag tijdens onze eerstvolgende bokstraining, meld je direct aan!