Showtime

BEDRIJFSTRAININGEN

Naast trainingen voor particulieren verzorgen wij ook bedrijfstrainingen- en workshops. De trainingen worden afgestemd op de bedrijfsspecifieke doelstellingen. Lees hieronder meer over ons aanbod.
 
Trainingen in onze gym
In onze gym bieden we een breed trainingsaanbod waar jij met jouw team onder begeleiding van professionele instructeurs kunt trainen. We stemmen de training af op de verschillende wensen en behoefte. Tijdens de intake bepalen we de gemeenschappelijke doelen. Ter inspiratie voor de verschillende trainingen verwijzen we je graag naar het trainingsoverzicht.
 
Trainingen op locatie
Train je liever op een locatie naar keuze? Dit is geen enkel probleem, wij verzorgen ook trainingen op locatie. Aan de hand van de gekozen training zorgen wij voor de juiste begeleiding en bijbehorende equipment.
 
Teambuildingsessies & coaching
Bij deze trainingen ligt de focus volledig op de teamdynamiek en het teamgevoel. Uiteraard staat het team altijd centraal in onze trainingen. Alleen bij deze sessies is dit het basisuitgangspunt van de training. Liggen de teamdoelstellingen meer bij het individu, persoonlijke ontwikkeling- en effectiviteit? Dan kunnen we hier uiteraard ook op inzoomen.


Bootcamp & duintrainingen
Deze trainingen bruisen van de energie. In de basis bestaan de trainingen uit militaire oefeningen, waarbij uitgangspunt is om gezamenlijk de eindstreep te behalen. De deelnemers worden fysiek op de proef gesteld, waardoor ook de mentale fitheid tot een hoger niveau gedreven wordt. Na afloop van de training heeft iedereen gegarandeerd hernieuwde energie.

Wil je graag met ons van gedachten wisselen over de invulling voor jouw team, neem dan direct contact met ons op!